Ким Кардашиян преминава от малкия екран към големия. Звездата от

...
Ким Кардашиян преминава от малкия екран към големия. Звездата от
Коментари Харесай

Ким Кардашиян влиза в ролята на продуцент и актриса в нова комедия

Ким Кардашиян минава от дребния екран към огромния.

Звездата от " Kardashians " ще продуцира и ще играе в идна комедия, озаглавена " The 5th Wheel ", която е по сюжет на Паула Пел и Джанин Брито.

Съобщава се, че Кардашиян е взела участие на практика в представянето на кино лентата и даже е участвала на всяка среща, с цел да се показа уместно. 

Уменията на основателката на Skims като бизнесдама наподобява са повлияли на Холивуд, защото голям брой студия желаят да вършат бизнес с нея.

Въпреки че има богат опит като риалити звезда, 43-годишната Кардашиян няма огромен опит в света на сюжетите.

Наскоро тя взе участие в сериала на ужасите „ American Horror Story ", роля, която ѝ завоюва както похвали, по този начин и рецензии от феновете. 

Актрисите Пати ЛуПоун и Шарън Стоун се оповестиха против кастинга по това време, като легендата на " Бродуей " сподели на Анди Коен, че Кардашиян „ лишава ролята на актьорите ".

Кардашиян също направи озвучаване за анимационния филм " Paw Patrol: The Mighty Movie " дружно с две от децата си, Норт и Сейнт, пише . 

Според правни документи, Норт - която играе кученце на име Мини във кино лентата - е получил 20 000 $ за четири записни сесии. Междувременно 7-годишната Сейнт завоюва 10 000 $ за две записни сесии за ролята си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР