Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън започват да се срещат през

...
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън започват да се срещат през
Коментари Харесай

Ким Кардашиян открито за раздялата с Пийт Дейвидсън

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън стартират да се срещат през есента на 2021 година, единствено месеци, откакто тя подава молба за бракоразвод от рапъра Кание Уест, с който шест години имат брак.
 Колко мъчно е на Ким Кардашиян да е самотна майкана четири деца
Колко мъчно е на Ким Кардашиян да е самотна майкана четири деца

Защо риалити звездата постоянно плаче нощем

По време на процъфтяващата връзка на риалити звездата и комедианта, към него не стопират да се сипят нападки от Кание Уест, който очевидно не е знаел по какъв начин да овладее страстите си след раздялата. След девет месеца дружно, Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън в последна сметка се разделят. За това решение обаче наподобява, че много е повлияло точно агресивното държание на рапъра.

Заради заплашителните изявления, отправяни към комедианта, му се е налагало да посещава терапия. В общественото пространство обаче той демонстрира самообладание, както и че обидите на Кание Уест не го засягат.
 Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян

Ким Кардашиян обаче признава, че се усеща отговорна за раздялата си с Пийт Дейвидсън, защото е трябвало да премине " през доста неща " поради историята ѝ с Кание Уест. В диалог със Скот Дисик и сестра си Клои Кардашиян, част от третия сезон на The Kardashians, Ким разкрива още, че е сама и не е подготвена за нова връзка.

" Очевидно е тъжно... Девет месеца са доста време ", споделя още риалити звездата за връзката си с Пийт Дейвидсън. И не крие, че с него са говорили намерено за сложните ѝ връзки с някогашния ѝ Кание Уест.
 Кание Уест и Ким Кардашиян

Кание Уест и Ким Кардашиян

Докато на Ким Кардашиян общуването с рапъра към момента ѝ е мъчно, макар че имат четири деца, тя наподобява, че е другарски настроена към Пийт Дейвидсън. Двамата даже бяха видяни да си разменят няколко думи на тазгодишната MET Gala.

Въпреки че Ким разкри, че сега не е подготвена за нова връзка, не крие, че в бъдеще се надява да открие любовта. Преди няколко дни в подкаста On Purpose with Jay Shetty тя си призна, че е безнадеждна романтичка, че желае да бъде влюбена, както и да показа живота си с някого.
 Принц Хари и Меган Маркъл наеха телохранителя на Ким Кардашиян
Какво е общото сред Меган Маркъл и Ким Кардашиян

Бившата херцогиня отново се появи

Пожелаваме ѝ това да ѝ се случи - в верния миг, с верния човек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР