Ким Чен Ун заведе любимата“ си дъщеря на футболен мач.

...
Ким Чен Ун заведе любимата“ си дъщеря на футболен мач.
Коментари Харесай

Ким Чен Ун заведе любимата си дъщеря на футболен мач

Ким Чен Ун заведе „ обичаната “ си щерка на футболен мач. Двамата бяха съпроводени и от висши партийни и държавни представители.

Спортните дуели бяха сред тимовете министерския съвет и министерството на защитата. Те включваха и футболна среща, приключила с резултат 3:1 за военното ведомство.

Спорният празник бе проведен по случай рождения ден на починалия татко на водачът на КНДР, Ким Чен Ир.

Това е шестата поява на Джу-ае, която е описвана от държавните медии като “любимото дете “ и „ почитаемото дете “ на Ким. Това обаче е първото й наличие на събитие, което не е обвързвано с армията. Във всички останали случаи Ким Чен Ун или водеше щерка си на тествания на ракети, или на прегледи на ракетния боеприпас, или на военни паради.

Анализаторите се пробват да отгатнат какво обръщение се крие зад обществените появи на водача дружно с Джу-ае. Според някои това е метод татко ѝ да подсети на света, че в никакъв случай няма да се откаже непринудено от нуклеарните оръжия и ракетите, които явно счита за най-хубавата гаранция за оцеляването си и за продължаването на династичното ръководство на фамилията му. Според други отзиви показните ѝ появи в държавните медии може да имат за цел и подсилване на вътрешната преданост към семейство Ким, както и подготовка за бъдещо наследствено предаване на властта.

На публикуваните от Корейската централна телеграфна организация фотоси от футболната среща някъде на задния ред се вижда седнала и авторитетната сестра на Ким Ким Йо-чен.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР