Ким Чен Ун предизвика фурор с действия по време на

...
Ким Чен Ун предизвика фурор с действия по време на
Коментари Харесай

Шаш! Ким Чен Ун втрещи с действие преди срещата с Путин (Уникум видео)

Ким Чен Ун провокира възторг с дейности по време на срещата си с Владимир Путин. Президентът на Северна Корея изиска да му сменят стола на който седи, а телохранител от защитата му особено го дезинфекцира, преди Ким да седне.

 

Срещата в Москва беше във връзка желанията на Путин да се види с Ким за доставки на оръжия във войната с Украйна. Пхенян съобщи, че поддържа изцяло и абсолютно Кремъл в дейностите й против Киев и даде обещание цялостна поддръжка. Действията на Ким обаче провокираха дискусия, че той може би не има вяра на домакина си. Особено след тези дейности на защитата му.

 

В приемната Ким влезе дружно с още 100 души защита, като един ревизира стола и настоя за промяната му. От съветска страна направиха смяна, без да разясняват, само че присъстващите публицисти несъмнено бяха развеселени от случката. " На Ким Чен Ун очевидно му е най-проблемен стола ", разясняват шеговито локални медии. И допълват, че странностите на Ким са нормални.

 

След срещата, на която стана ясно, че Северна Корея ще поддържа Русия във войната с Съединени американски щати /Украйна/, от Белия дом показаха терзание от съдействието. От Киев също реагираха, като представител на Зеленски несъзнателно въвлече Индия и Китай в спора. " Те нямат разсъдък и не знаят какво е това актуален свят ", съобщи Михайло Подоляк в изказване в обществените мрежи. От Пекин към този момент желаеха публично пояснение от Киев и на Зеленски ще му е много мъчно да се извини на две от най-могъщите страни в света след гафа.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР