Киев и Москва отново си размениха обвинения за стрелба по

...
Киев и Москва отново си размениха обвинения за стрелба по
Коментари Харесай

Киев и Москва отново си размениха обвинения за обстрел по АЕЦ Запорожие


Киев и Москва още веднъж си размениха обвинявания за пукотевица по нуклеарната централа " Запорожие ", която е най-голямата в Европа и която е окупирана от руснаците, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6615
" Ограничете излизането по улиците на Енергодар! Получихме информации за нови провокации от страна на окупаторите ", написа в Телеграм украинската организация за нуклеарна сила " Енергоатом ", препубликувайки известие и на локален и останал предан на Киев началник на Енергодар, града, в който се намира централата. " Според разказите на жителите още веднъж има обстрел по посока на централата ", се споделя в посланието.

От своя страна назначените от Русия управляващи на окупираните от нея региони в Запорожка област упрекнаха украинските сили, че са виновни за този обстрел.

" Енергодар и нуклеарната централа " Запорожие " са още веднъж под огъня на военните на Зеленски ", написа в Телеграм Владимир Рогов, член на проруската военно-гражданската администрация. Той разясни, че снарядите са паднали в зони на брега на река Днепър и на територията на централата, само че няма жертви и материални вреди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР