Кичка Бодурова отново се нахвърли върху Лили Иванова Войната между двете

...
Кичка Бодурова отново се нахвърли върху Лили Иванова
Войната между двете
Коментари Харесай

Кичка Бодурова пак наръфа Лили Иванова: Те й бяха забранили да пее песните им, докато бяха живи!

Кичка Бодурова още веднъж се нахвърли върху Лили Иванова

Войната сред двете естрадни прими продължава от години. Но в този момент емигриралата в Лас Вегас певица още веднъж заръфа Лили Иванова. Това тя направи на персоналната си страница в обществената мрежа.

Кичка Бодурова упрекна Лиленце-Пиленце, че пее песните на умряли композитори, които приживе й бяха забранили да го прави. А мотивът стана решението на Митко Щерев да пее песните му, като преди този момент той също бе забранил да прави Лили Иванова. Двамата даже се съдиха, а абсурдът бе гръмък и  противен.

„ Той може би видя какво се случва с….Асен Гаргов, Тончо Русев, Найден Андреев, които също й  бяха забранили да пее песните им. Но откакто си потеглиха от този вулгарен свят….Лили стартира още веднъж да пее песните им “, нахвърли се Бодурова върху Вечната Амбър.

Тя я подигра и поради дарението й към закъсалия футболен клуб „ Левски “ от хиляда лв. за погасяване на задълженията му към Национална агенция за приходите.

„ Мисля, че не е неповторимо да направиш такова подаяние. Но най-грозното е да публикуваш вносната си записка.Рангът на Лили Иванова не би трябвало да разреши това “, насмете я Кичка.

Враждата сред двете естрадни величия тлее от години. Една от причините  е, че Кичка отмъкнала гаджето на Лили-Личо Стоунса. А другата поради провален концерт в Щатите, спонсориран от мъжа на Кичка.

Инфо: Ретро

 

Тагове: Лили Иванова Кичка Бодурова Митко Щерев Асен Гаргов Личо Стоунса Щатите концерт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР