Киану Рийвс извади ограничителна заповед срещу мъж, който настоявал, че

...
Киану Рийвс извади ограничителна заповед срещу мъж, който настоявал, че
Коментари Харесай

Психар тормози холивудски актьор

Киану Рийвс извади ограничаваща заповед против мъж, който упорствал, че има роднинска връзка със звездата от " Матрицата ". В документите се твърди, че артиста бил унизен от 38-годишния Брайън Диксън, който е упрекнат, че се появил в дома на Рийвс в Холивуд Хилс, Калифорния шест пъти сред 5 ноември и 20 януари. Твърди се, че Диксън се е опитвал да потвърди, че е обвързван с 58-годишния Рийвс, частично посредством шерване на известия в обществените мрежи, в които се е наричал " Джаспър Кийт Рийвс “, написа " Телеграф ".

Рийвс е роден в Канада през 1964 година, а родителите му са Патриша Тейлър и Самуел Ноулин Рийвс младши и е известно, че има три сестри; Ким, Карина и Ема.

На 5 ноември Диксън нахлул в задния двор на къщата на Рийвс и задремал в парцела. Натрапникът бил отхвърлен, откакто го намерили. На сутринта открили, че взломаджията оставил " подозрителна и тревожна “ чанта в парцела, която съдържа комплект за ДНК проби.

Според правосъдните документи, представени от TMZ, Диксън е възнамерявал да ги използва върху Рийвс " в опит да потвърди, че са кръвно свързани “. Натрапникът трансферирал персоналните си " права “ на артиста и е сложил Рийвс, като  " отговорник “ за него. В най-малко един от шестте случая Диксън влезнал в парцела на Рийвс през странична врата, а в друг, прескочил оградата.

Актьорът няма представа кой е Диксън и отбелязва, че заподозрения има дълъг лист с кражби, в това число заповед от съдия, издадена против него в Роуд Айлънд за хипотетично навлизане с щурм и навлизане с незаконни планове, владение на принадлежности за кражба с щурм и вандализъм.

Рийвс получи ограничаваща заповед, която гласи, че Диксън не би трябвало да се доближава на по-малко от 90 метра от звездата или неговата другарка Александра Грант. Актьорът е наел охраняем екип, с цел да проверява навлизането, а полицията към този момент също се е ангажирала със случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР