KIA разпространи първата официална информация за изцяло новото поколение на минивана си

...
KIA разпространи първата официална
информация за изцяло новото поколение на
минивана си
Коментари Харесай

Новата KIA Carnival събира 11 човека

KIA популяризира първата официална информация за напълно новото потомство на минивана си Carnival, който ще бъде лансиран първо на корейския пазар през третата четвърт на тази година.

Новата KIA Carnival, която на по-късен стадий ще стане притежание и на потребителите на международните пазари на марката, се отличава с многофунционален и малко SUV дизайн, дава обещание високо равнище на оборудване с последните достояния на фирмата в региона на дейната и пасивната сигурност, свързаността, високоефективна гама Smartstream мотори в комбинация с осемстепенна автоматична предавателна кутия, както и нови решения за възстановяване на комфорта на борда.

Новият Carnival на KIA ще стъпи на пазара във версии с три и четири реда седалки, като във втория случай предлага опция за транспорт на 11 индивида, а в седемместната си настройка, колата се предлага със специални Premium Relaxation Seat накланящи се седалки на втория ред

Когато се употребява единствено първия редалки и след сгъването на задните, товарната вместимост на Carnival е 2905 литра. В конфигурацията си с три реда седалки, полезният размер за багаж е 627 литра.

Топ-версията в модицикационното портфолио на новата KIA Carnival е оборудвана с 3.5-литров GDi бензинов мотор с максимална мощ от 294 конски сили и максимален въртящ миг от 355 Нм. Наличен също по този начин е 3.5-литров V6 бензинов мотор с 272 конски сили и 332 Нм, както и дизелов 2.2-литров с 202 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР