Кейт взе лист от книгата на тъщата принцеса Даяна, когато

...
Кейт взе лист от книгата на тъщата принцеса Даяна, когато
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън направи мощна промяна в сватбените си обети - точно като тъщата принцеса Даяна

Кейт взе лист от книгата на тъщата принцеса Даяна, когато тя промени сватбените си клетви, с цел да се появи " равна " на брачна половинка си.

Принцесата на Уелс беше на 29 години, когато се омъжи за принц Уилям през април 2011 година и взе решение да промени обичайния кралски обет за „ послушание “. Тя повтори придвижване, направено от Даяна, която беше първата кралска младоженка, която промени класическите клетви, когато се омъжи за Чарлз.

Вместо да упоменат думата „ подчини се “, и Кейт, и починалата Даяна дадоха обещание да „ обич, комфорт, респект и бранене “. Решението за унищожаване на " obey " беше обявено преди деня на сватбата на техния Уилям и Кейт със известието, че желаят сами да решат какво желаят да кажат в обетите си.

Уилям и Кейт избраха Series One ( 1966) Церемония на Книгата на общите молебствия, която разрешава на булката да се откаже от религиозните процедури „ да му се подчинява “ и „ да му служи “. На сватбата си с Чарлз през 1981 година починалата принцеса Даяна се отхвърли от кралския протоко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР