Кейт Мидълтън отново ни вдъхновява със своя стил и естествена

...
Кейт Мидълтън отново ни вдъхновява със своя стил и естествена
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и поредният урок по безупречен шик

Кейт Мидълтън още веднъж ни въодушевява със своя жанр и естествена грациозност. Съпругата на принц Уилям несъмнено умее да избира тоалетите си извънредно добре по отношение на мястото, което би трябвало да посети. Наскоро в Инстаграм акаунта на кралската двойка успяхме да я забележим в целия й искра, само че на изненадващо място за една принцеса на Уелс, а точно супермаркет. Това в действителност е видео, което е част от акцията ShapingUs на Центъра за ранно детско развиване на Кралската фондация, в което тя беседва с Ричард Уокър, създател на Iceland Foods.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Кейт Мидълтън се открояваше с една от обичаните ни комбинации за пролетта и по-точно сако от туид в цвят слонова кост и със златни копчета, съчетано с тъничък, компактно прилепващ пуловер от кашмир, както и прави дънки. С други думи, един грациозен тоалет за всекидневието на всяко момиче, вечен и комфортен, съвършен за този сезон.

Принцесата на Уелс ни демонстрира по какъв начин с basic неща в дрешника си можем да реализираме с лекост грациозен стайлинг за работната си седмица. Най-вероятно всяка от вас има сходни облекла в него, само че от време на време се вглеждаме прекалено много в трендовете и настоящите цветове и забравяме, че разполагаме с всичко належащо за безукорен тоалет. Винтидж жилетка или сако, добре скроени дънки или обикновен бял топ - изисканата визия от време на време се крие в най-обикновените облекла.

 
Дънките и панталоните, които издължават силуета

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР