Кейт Мидълтън определено внася настроение в новата си кралска роля!

...
Кейт Мидълтън определено внася настроение в новата си кралска роля!
Коментари Харесай

Млад кавалер ухажва принцеса Кейт пред очите на Уилям

Кейт Мидълтън несъмнено внася въодушевление в новата си кралска роля! 40-годишната принцеса посети Уелс със брачна половинка си принц Уилям във вторник, отбелязвайки първото си пътешестване с новите трофеи.

Докато посещаваха избавителната станция на RNLI Holyhead и се срещнаха с членове на екипажа, доброволци и други помощници от локалното звено, принцесата имаше и по-специална среща с 4-годишно момченце на име Тео Кромптън.

Тео изглеждаше разчувствуван да поздрави кралската персона персонално, като радостно ѝ подари дребен букет. Също толкоз разчувствана, Кейт одобри розовите рози и приклекна за по-близък диалог. След малко към тях се причисли и принц Уилям, който също изглеждаше удивен от дребния джентълмен, усмихвайки се необятно.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Уелс

 

След визитата на станцията за избавителни лодки, двойката направи къса разходка до Marine и Café Bar Holyhead, с цел да се срещне с хора от дребни предприятия и организации.

Следобед кралската двойка се насочи на юг към градското крайбрежие на Суонзи, с цел да посети преустроена черква, която е превърната в преуспяващ публичен център, в който се обитава хранителна банка, която поддържа над 200 души седмично, и Swansea Baby Basics, която раздава съществени продукти за уязвими майки в целия град. Кейт взе участие в мрежата на бебешките банки още по времето на пандемията и преди този момент е сортирала и разтоварвала пратки с дарения за майки и бебета в потребност, написа Edna.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР