Кейт Мидълтън окуражаваше принц Уилям на благотворителен поло мач в

...
Кейт Мидълтън окуражаваше принц Уилям на благотворителен поло мач в
Коментари Харесай

Като близначки: Кейт Мидълтън и Иванка Тръмп с еднакви рокли

Кейт Мидълтън окуражаваше принц Уилям на благотворителен поло мач в Уиндзор, до момента в който носеше лятна синя шарена рокля, а се оказва, че флоралната ѝ рокля в миналото е била носена от Иванка Тръмп.

41-годишната принцеса на Уелс дебютира с нова рокля от един от най-популярните марки сега, като носеше същия жанр, който Иванка Тръпм носеше на събитие от акцията през 2020 година

Kate Middleton twins with Ivanka Trump again in blue Beulah dress at polo match
— Page Six (@PageSix)
Кралската персона изглеждаше елегантна в роклята с бухнали ръкави и бял флорален десен, до момента в който пристигаше в Guards Polo Club със брачна половинка си принц Уилям, 41 година, който играеше в мача.

Мидълтън съчета роклята си както със остарели, по този начин и с нови аксесоари, дебютирайки с чифт слънчеви очила и кафяви обувки, дружно с по-стари чанта, гривна и обеци.

Kate Middleton wore a $700 dress previously seen on Ivanka Trump — and it's not the first time they've worn the same outfit
— Insider (@thisisinsider)
Тя се наслаждения на чаша шампанско, до момента в който разговаряше с другари на мача, който се организира в интерес на 11 благотворителни организации, подкрепяни от принца и принцесата на Уелс.

Що се отнася до Иванка, тя облече същата рокля за посещаване в пекарна в Тампа, до момента в който агитираше за татко си Доналд Тръмп преди изборите през 2020 година, като я съчета с маска от седеф.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР