Кейт Мидълтън обра точките на премиерата на поредицата за Джеймс

...
Кейт Мидълтън обра точките на премиерата на поредицата за Джеймс
Коментари Харесай

Като гадже на агент 007: Кейт Мидълтън обра точките на всички и се срещна с Били Айлиш

Кейт Мидълтън обра точките на премиерата на поредицата за Джеймс Бонд " Смъртта може да изчака ", която се състоя в Лондон. Херцозите на Кеймбридж минаха по аления килим в необичаен взаимен ангажимент с престолонаследника принц Чарлз и брачната половинка му Камила, и се срещнаха със звездата на 007 Даниел Крейг, само че и с част от звездните посетители на премиерата, измежду които Били Айлиш.

Виж още: 17-годишната щерка на Хайди Клум пощури мрежата със фотоси

Кейт обаче открадна вниманието от всички на събитието със своята златна рокля на дизайнерката Джени Пакъм, означават от Vesti.bg. Херцогинята засенчи всички звезди, които участваха на дълго чаканата премиера. Херцогиня Катрин изглеждаше с лекост извънредно елеганта в златната си рокля с прикрепена към нея мантия, в жанр 70-те.

Виж още: Разделени ли? Лолита и Гришо бяха значими посетители измежду каймака на Холивуд

Херцогинята се срещна и с хитовата тийн певица Били Айлиш, която беше заложила на черен тоалет. Двете са се срещнали и са разменили няколко думи, а от фотосите наподобява, че взаимно са се харесали. Били е пресъствала на премиерата, тъй като нейната ария " No Time to Die " е писана особено за лентата. Припомняме, че една седмица след излизането на парчето към " Смъртта може да изчака ", то се изкачи на върха на класациите.

Виж още: " Вечеряха, а по-късно отидоха в къщата му ": Анджелина и The Weeknd рисково близки

Снимките на Кейт от събитието обикалят мрежата и са една от най-обсъжданите тематики. Визията на бъдещата кралица обра овациите на всички фешън критици, които я дефинират за бижуто на вечерта. Кралски източници обявиха, че общата поява на Чарлз, Камила, Уилям и Кейт може да бъде предвестител на " нова епоха " на съдействие сред бъдещия крал и огромния му наследник. На този декор недоволството от деянията на Мега ни Хари се ускорява и съвсем всяка тяхна нова фотография в мрежата е обект на рецензии.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР