Кейт Мидълтън не спира да удивлява със земното си и

...
Кейт Мидълтън не спира да удивлява със земното си и
Коментари Харесай

Не е истина! Кейт Мидълтън се появи с обеци на стойност... С...

Кейт Мидълтън не стопира да удивлява със земното си и естествено държание, което е и една от аргументите да бъде обичана, както от сънародниците си, по този начин и от фамилията си. Херцогинята на Кеймбридж e известна с изискания си жанр, който не всеки път се дължи на скъпи облекла и аксесоари. Този път тя очарова феновете си със моден тоалет, който комбинира с красиви обеци на стойност единствено 2 лири.

Освен евтиното украшение за първия за годината си формален ангажимент Кейт заложи и на рециклирано палто в синьо. Изисканата връхна дреха херцогинята към този момент е обличала, само че за мотива тя е била леко изменена. Това не е първият път, в който тя носи към този момент познати облекла. Кейт е известна с това, че не парадира с цените на облеклото си и постоянно облича тоалети, които е носила, само че е преправила за нов мотив.


В случая облеклото на херцогинята бе приключено от поло на Zara за 26.34 лири и обичания ѝ панталон Jigsaw за 130 лири, написа woman.bg. Оригиналната цена на обеците е била 7 лири, само че те са били понижени. Те бързо са били разпродадени малко откакто херцогинята се появила с тях.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР