Кейт Мидълтън направи първата си публична изява след обявяването, че

...
Кейт Мидълтън направи първата си публична изява след обявяването, че
Коментари Харесай

Сензация в БЛИЦ! Кейт Мидълтън с първа изява, откакто стана ясно, че е бременна с трето

Кейт Мидълтън направи първата си обществена изява след оповестяването, че е бременна с третото си дете. Херцогинята през днешния ден се появи в видео известие, което е записано преди бременността й да бъде обявена преди две седмици. Клипът е по отношение на започване на национална акция за психологично здраве, написа в. " Мирър ". 35-годишната Кейт не е правила обществени прояви от оповестяването на новината, защото се оказа, че страда от съществени гадения заран, които помрачили предходната й бременност.

Тя отсъстваше и когато брачният партньор й принц Уилям придружаваше принц Джордж на първия му образователен ден в четвъртък, 7 септември.

Нейното видео обръщение поддържа самодейността, която има за цел да приготви децатата от началното учебно заведение за убеденост да приказват за възприятията си или да слушат своите другари, когато имат потребност от състрадание.

Като част от самодейността, херцогинята също е написала въвеждането на брошура, с цел да помогне на родителите да стартират да приказват с децата си по отношение на психологичното им здраве.

В брошурата Кейт споделя: " Като родители ние всички желаеме нашите деца да имат допустимо най-хубавото начало в живота.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР