Кейт Мидълтън направи бляскава самостоятелна поява на финала за жени

...
Кейт Мидълтън направи бляскава самостоятелна поява на финала за жени
Коментари Харесай

Не херцогиня, а слънце: Кейт Мидълтън засия в жълта рокля на Уимбълдън

Кейт Мидълтън направи блестяща независима поява на финала за дами на Уимбълдън.

Херцогинята на Кеймбридж дойде на финала на шампионата по тенис в събота сутринта, където изгледа огромния мач и по-късно връчи трофея на Елена Рибакина от Казахстан като патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC). Херцогинята блестеше измежду тълпите в лъчиста, блестящо жълта рокля на Roksanda, която преди този момент носеше по време на кралското карибско турне тази пролет. Припомнете си тук ►

Роклята се отличаваше с къси ръкави, украса с панделка и разкроена пола с макси дължина. Тя съчета роклята с типичен бели обувки на ток от Gianvito Rossi, а аксесоарите ѝ включваха обеци с цитрин и диаманти от Kiki McDonough, годежен пръстен със сапфир и диаманти и брошка панделка в зелени и лилави цветове на AELTC.
 Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън  Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън  Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън  Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън
Херцогинята също постави чифт огромни слънчеви очила с форма котешки очи, до момента в който гледаше мача в Кралската ложа, дружно с ръководителя на All England Club Иън Хюит.

Това не е първият път, когато херцогинята избира блестящо жълта визия за Уимбълдън. През 2016 година тя носеше жълта рокля на Roksanda с цветни елементи, с цел да гледа по какъв начин Серина Уилямс побеждава на полуфинал.

Кейт ще се върне на Уимбълдън и в неделя, където тя и принц Уилям ще участват на финала на мъжете. Кралската двойка се появи изненадващо, с цел да участва на четвъртфиналния мач във вторник, гледайки играта дружно с Хюит и родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън.



За външния си тип във вторник Кейт облече още веднъж ярка синя рокля на точки от Алесандра Рич, която за първи път носеше по време на Юбилейния уикенд предишния месец. Тя добави визията си с черно-бели токчета, бяла мини чанта, перлени обеци, като по-късно добави кафяви слънчеви очила от Finlay.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява на Уимбълдън за годината  Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява на Уимбълдън за годината  Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява на Уимбълдън за годината  Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява на Уимбълдън за годината
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР