Кейт Мидълтън и принц Уилям пристигнаха в Уелс, а към

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям пристигнаха в Уелс, а към
Коментари Харесай

Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещение в Уелс

Кейт Мидълтън и принц Уилям дойдоха в Уелс, а към тях изненадващо се причислиха двете им деца – принцеса Шарлът и принц Джордж. Целта нa визитата е освен да се означи платиненият празник на кралица Елизабет Втора, само че и да се отдаде респект на английската монархия като цяло със своята традиция и последователност.

Този ден е изключително значим за дребния осемгодишен принц, защото татко му също посещава тази област за първи път на същата възраст през март 1991 година. Моментът стана още по-символичен и трогателен, когато разчувстваните жители му сервираха нарциси – националното цвете на Уелс.

4-годишният Луи отсъства, евентуално тъй като е още дребен за сходни кралски задължения. Надяваме се да го забележим скоро в идната им обществена поява!

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс  Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс  Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс  Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР