Кейт Хъдсън и Голди Хоун са едно от най-обичаните семейства

...
Кейт Хъдсън и Голди Хоун са едно от най-обичаните семейства
Коментари Харесай

Три поколения, една корица: Голди Хоун, Кейт Хъдсън и бебето Рани - slava.bg

Кейт Хъдсън и Голди Хоун са едно от най-обичаните фамилии в Холивуд. Двете актриси имат невероятна кариера зад тила си и общо имат две награди „ Златен глобус “ и една премия „ Оскар “. Сега звездите застават на корицата на списание „ People “, само че с тях е и 18-месечното бебе Рани.

Фотосесията е направена през февруари, когато към момента Америка не се бореше с ковид и нямаше наложени ограничения за обществена отдалеченост. Хъдсън споделя, че е получила имейл от „ People “, в който я канят за корица на брой, озаглавен „ Beautiful Issue “. Тогава тя се обажда на майка си, с цел да показа, че в поканата написа и нейното име, а Голди признава, че в този миг е почувствала носталгия.

Хоун нееднократно е заставала на първите страници на списанието, само че този път всичко е друго. Сега, на едно място са събрани три генерации и носителката на „ Оскар “ признава, че това е огромна работа. „ Когато дъщерята има щерка, си е нещо огромно. Наистина “, споделя тя пред списанието.

Сега, когато обществената отдалеченост към този момент е наложителна, двете актриси споделят пред „ People “, че в никакъв случай не са предполагали, че ще живеят в такова време. Все отново, те са признателни за времето, което прекарват със фамилията си и за основаването на една нерушима връзка.

„ Това ти дава опция да схванеш какво в действителност е значимо в живота “, споделя Кейт.

В момента тя е в дома си в Лос Анджелис дружно с артиста Дани Фуджикава и синовете си Райдър и Бинг от предходни връзки. Голди Хоун пък е в изолираност дружно с колегата си Кърт Ръсел, с който са дружно към този момент 37 години. Актрисата признава, че се концентрира върху медитацията, любовта и грижата за другите.

Кейт признава, че Голди е тази, която я е научила на увереността, че може да се оправя с всичко и да вземе живота си в собствен ръце. „ Мама беше моят максимален почитател. Надявам се да бъда същия човек и за своята щерка “. Връзката сред Хоун и Ръсел също е била ентусиазъм за Хъдсън.

„ Самият факт, че са съумели да се задържат дружно толкоз дълго, макар всички разтърсвания, е в действителност нещо впечатляващо за всички нас “.
Хоун прибавя, че най-важното в живота, е да намериш човек, който обича освен теб, само че и децата ти. Тя постоянно поучава щерка си и ѝ споделя, че един мъж в никакъв случай не би трябвало да засенчва жена си.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР