Кейт Бекинсейл сподели интересен спомен от своето минало. Актрисата се

...
Кейт Бекинсейл сподели интересен спомен от своето минало. Актрисата се
Коментари Харесай

Как Киану Рийвс е помогнал на Кейт Бекинсейл в сконфузен за нея момент

Кейт Бекинсейл показа забавен спомен от своето минало. Актрисата се върна години обратно, и по-конкретно в 1993, и описа по какъв начин " безспорната легенда " Киану Рийвс ѝ е оказал помощ в сложен и засрамен миг.

Неприятната за Кейт преживелица се е разиграла по време на 46-ия кино фестивал в Кан. Тя е участвала там за премиерата на кино лентата " Много звук за нищо ".

Актрисата даже показа в обществените мрежи фотография от събитието, на която театралничи самата тя, дружно с Рийвс, Дензъл Уошингтън и Робърт Шон Ленард. Снимката демонстрира актьорите, застанали в подобаваща поза за фотоси, само че това, което не разкрива, е какъв брой близо е била Бекинсейл до неудобно произшествие.

" Бях си купила боди в магазина за чорапи на летището. Но когато се качих в колата, която ме откара към премиерата, внезапно всички шевове на дрехата се отвориха и то се обърна безусловно нагоре ", шеговито споделя Бекинсейл.



" Но счетох, че не е подходящо да споделям с всички, които бяхме в колата, тъй че просто безшумно се паникьосах. И по този начин излязох на първия максимален червен килим в живота си - прошепвайки на Киану и Робърт Шон Ленард какво се е случило ", продължи тя. " На тази фотография аз държа предната част на бодито надолу, а те двамата държат задната. " И добавя: " Абсолютни митове, които може би даже не са разбирали изцяло същността на протичащото се, само че и двамата скочиха, с цел да ме спасят, без да задават никакви въпроси. "

Бекинсейл разкри също, че част от тоалета ѝ са били и чифт боти Dr. Martens, изразявайки страдание, че не се виждат на фотографията, написа People.

Тази година Бекинсейл още веднъж присъстваше в Кан - за премиерата на историческата френска драма Pot au Feu. И за благополучие избегна нова щета в дрешника си. За случая тя носеше красива пастелнозелена рокля на Zuhair Murad.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР