Кейли Куоко, която подаде документи за развод в Лос Анджелис

...
Кейли Куоко, която подаде документи за развод в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Кейли Куоко не иска да плаща издръжка на съпруга си

Кейли Куоко, която подаде документи за бракоразвод в Лос Анджелис преди няколко дни, е поискала от съда да не заплаща прехрана на брачна половинка си и да имат настрана притежаване на имуществото.

Tя е показала, че желае да резервира бижутата си и други персонални движимости, както и " приходите и натрупванията отпреди брака, по време на брака и след датата на раздялата ". Актрисата упорства също всяка от страните да заплати сама правосъдните разходи.

Кейли Куоко и брачният партньор ѝ Карл Кук имат сватбен контракт и в него са уредени имуществените въпроси. Миналата година се говореше, че " договорът ѝ е стоманен ".

Като причина за развода Кейли Куоко уточни " непреодолими разлики ". Бракът ѝ с Карл Кук продължи три години. Те се срещнаха през 2016 година и се ожениха през 2018 година Кук е професионален играч по конен спорт. Двамата заживяха дружно обаче чак през 2020 година, когато стартира пандемията от Covid-19.

Това беше втори брак за 35-годишната звезда от дребния екран, напомня Българска телеграфна агенция. Тя беше омъжена за тенисиста Райън Суитинг от 2014 година до 2016 година

Блондинката е измежду най-високоплатените телевизионни актриси с помощта на присъединяване си в сериала " Теория за Големия гърмеж ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР