Кевин Крен дошъл в престижния търговски център в Калифорния около

...
Кевин Крен дошъл в престижния търговски център в Калифорния около
Коментари Харесай

Кървава трагедия: Актьор от "Дисни" застреля бившата си съпруга и майка на двете им деца в търговски център

Кевин Крен пристигнал в влиятелния търговски център в Калифорния към два следобяд. Директно от паркинга, където 33-годишният мъж оставил колата си, той се отправил към магазин, където работела неговата някогашна брачна половинка.

Когато влезнал при майката на двете им деца, той стрелял по 29-годишната Парис Сидики пред очите на шокираните клиенти, а по-късно се опитал да се самоубие, оповестява " Пийпъл ".

Сега мъжът е в сериозно положение в локална болница. Полицията към момента не е обвинила Кевин, очаквайки положението на Кевин да се усъвършенства. Засега чиновниците на реда преглеждат записите от камерите за видеонаблюдение, с цел да възстановят какво се е случило в деня на нещастието.



Кевин, който е имал активност, обвързвана с недвижими парцели, е работил в детството си като артист в " Дисни " и " Уорнър Брадърс ". Приятели на умрялата Парис описаха, че тя е била вярна другарка и мощна жена, за която главното нещо в живота са нейните деца.



" Децата бяха нейния приоритет. Те бяха за нея целия свят, както и тя за тях. Тя беше необикновено състрадателна към приятелите. Ще ми липсва извънредно ", споделя неин другар.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР