Кевин Дюрант отбеляза 36 точки, сред които и решаващ кош

...
Кевин Дюрант отбеляза 36 точки, сред които и решаващ кош
Коментари Харесай

Кевин Дюрант изведе Голдън Стейт до победа в Стейпълс Сентър

Кевин Дюрант означи 36 точки, измежду които и решителен панер при 7.3 секунди до сирената в продължението, а Голдън Стейт победи Лос Анджелис със 116:114 в мач от Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА).

Това беше деветата поредна победа за Уориърс през постоянния сезон, само че първенците към момента са втори в Западната конференция и изостават с един мач от Хюстън, който надделя Юта със 120:99.

Клей Томпсън вкара 17 точки и завоюва 10 битки във вечерта, в която Лейкърс отдръпнаха от приложимост номерата на легендата Кобе Брайънт.

Clutch pic.twitter.com/kKVMtl7rBX
— Golden State Warriors (@warriors) 19 декември 2017 година
Дюрант беше главният проблем за Лейкърс, макар че Томпсън беше играчът, който стреляше най-вече в състава на първенците. Двамата пропуснаха 31 от първите си 40 изстрела, само че Дюрант вкара 4/4 в продължението, в това число и победния панер. Лейкърс получи късмет за последна офанзива, само че Дейвид Уест блокира изстрела на Лонзо Бол, а Брендън Инграм не съумя да стреля преди сирената.

Стеф Къри пропусна пети следващ мач на Лейкърс с травма в глезена, а Дреймънд Грийн отсъства в четвърти от тези пет дуела поради болки в дясното рамо. Дюрант и Уориърс въпреки всичко направиха задоволително за победа против Лейкърс, за които Кайл Кузма означи 25 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР