Кештерминал за плащане на сметки и продажба на винетки са

...
Кештерминал за плащане на сметки и продажба на винетки са
Коментари Харесай

Мистерия около жестокия удар срещу Ваня Червенкова!

Кештерминал за заплащане на сметки и продажба на винетки са откраднали бандитите, обрали бизнесдамата Ваня Червенкова. Това съобщи "Телеграф ".
Както Bulnews през вчерашния ден заяви, варненката, която развива огромен бизнес из цялата страна, е станала цел на столични крадци. Ударът е станал в нощта сред петък и събота, когато хипермаркетът е бил затворен. Бандюгите са отмъкнали цялото устройство заедно със сумата, която е била в него.
Засега остава неразбираемо по какъв начин нарушителите са проникнали във фоайето, където бил поместен кештерминалът, тъй като няма счупено стъкло. Няма сигурна версия за обира, само че се счита, че крадците са били най-малко двама, защото човек самичък не може да се оправи с изнасянето на машината.
"Не би трябвало да се раздухва, тъй като по този начин се пречи на следствието. Ще дам изказване по-късно, кражбата е на магазина, той не е моя благосъстоятелност. Работи се по случая. Обадете се по-късно, след ден-два ще имам изясненост, чакам съветските си съдружници, които идват по неотложност ", разяснява Ваня Червенкова и не загатва какъв брой пари е изгубила поради обира.
"Вече няма кештерминал, не знаем и по кое време ще инсталират различен. Никой не ми дава такава информация ", споделят касиерките от магазина за хранителни артикули. "Имаше служители на реда, оглеждаха, разпитваха. Решихме да попитаме по кое време е станала кражбата, кой я е направил, знаят ли освен това, само че те резервираха безмълвие. В квартала бързо се раздуха, през днешния ден хората приказват единствено за това ", споделят продавачи, която всяка събота разпъват серия покрай супермаркета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР