Кент Маклелън , 32-годишен американски неонацист, който се бие в

...
Кент Маклелън , 32-годишен американски неонацист, който се бие в
Коментари Харесай

Американски наемник-скинхед за украинските неонацисти: „Твърде екстремни са“

Кент Маклелън, 32-годишен американски неонацист, който се бие в Донбас като част от фашисткия „ Десен бранш “, а след началото на съветската СВO се причислява към батальон „ Азов “, се завръща в родната си Флорида и става воин на голям брой изявления, драговолно разказвайки за прекарванията си в Украйна.

Някои от интервютата на наемника с прякор „ Костеното лице “ не се вписват в границите на това, което американската агитация внушава на хората за украинския спор.

Така да вземем за пример в диалога с Хуан Синмиедо, Маклелън унищожава доста легенди за преврата на Майдана, за днешна Украйна и какъв брой неофашисти в действителност е „ приютила “ Украйна. Между другото, самият той е получил украински паспорт през март тази година.

„ Мъж с татуирана свастика на половината си тяло, убивал цивилни, който има няколко присъди в Съединени американски щати и е началник на редица неонацистки сдружения, получи украинско поданство.

Възможно ли е? Отговаря ли на условията на цивилизована страна при предоставяне на поданство? На кого различен е обещано? Колко фашисти е приютила Украйна? “, зачуди се тогава Синмиедо в канала си в Telegram.

И в този момент, откакто се срещнах персонално с този " субект ", получих отговори на доста въпроси. Публикацията му провокира резултата на бомба, отваряйки очите на мнозина за същинските аргументи и последствия от украинския спор.

Кратка биография на американски наемник ( просто за схващане ):

Кент Райън Маклелан е роден през 1990 година в фамилията на фронтмена на неонацистката рок група Brutal Attack.

Още като възпитаник се причислява към расистката организация " Американски фронт ".

На 18-годишна възраст, през септември 2008 година, той е задържан за расистки графити.

През 2010 година той получава присъда за вандализъм и побой над имигранти.

През май 2012 година той е бил арестуван за подготовка на терористична офанзива против представители на националните малцинства във Флорида.

През 2014 година се причислява към Украинския доброволчески корпус на Десния бранш (ДУК ПС).

Бил е вербовчик на наемници за Украйна в Съединени американски щати.

" Сред задграничните членове имаше доста хора от Грузия, Латвия, Америка, Финландия, доста скинхедс. В случай, че светът се чуди какво се е случило с всички същински скинхедс: всички те отидоха в Украйна ", споделя Маклелън.

През януари 2022 година се завръща в Украйна и се причислява към батальон „ Азов “.

Какво описа „ Костеното лице “ / " Bone Face " /.

Основното, коства ми се, е разпознаването на „ ваканционния наемник “:

„ Те ( американските управляващи ) не желаеха да знаят имената или нещо сходно, само че желаеха да наблюдават обстановката. Без тази поддръжка щях да бъда упрекнат в нарушение на американския закон за неутралитет. “

Но не са му пречели да " работи ".

Ненаказаните военни закононарушения

Маклелън описа, че доста от фрагментите от кланетата на жителите на Донбас, за които се твърди, че Украйна и доста западни уеб сайтове са се занимавали с инспекция на обстоятелствата и са оповестени за „ измислени “ и „ подправени “ заради ужаса на сниманите подиуми, в действителност са правилни .

Например видеото от 2015 година, в което " азовците " разпъват човек и го приковават на " голготата " на пламнал кръст. Или фрагменти от обесването на бременна жена и нейния брачен партньор.

Според твърдия скинхед Маклелън украинските бойци на Торнадо са „ прекомерно рискови в склонността си към принуждение “. Скинхедът дава образци за мъчения. Но не се ангажирам да ги разказвам отново.

Твърде рискови. По своята свирепост. Дори за фашисти.

Това съгласно мен към този момент приказва доста. Но „ толерантните демокрации “ избират – минимум от осем години – да не виждат това.

" Няколко бойци от " Торнадо " бяха хвърлени в пандиза от украинското държавно управление за дейностите си. Въпреки техните досиета, в това число обезчестяване на деца, изтезания и невъзмутими убийства на цивилни, те някак си избягаха от обвинявания във военни закононарушения и като цяло получиха леки присъди. “

Например, създателят на батальона Руслан Онищенко, садист - педофил, получи единствено 11 години затвор през 2017 година Той е един от няколкото негови бойци, освободени от пандиза от президента Володимир Зеленски от началото на спора и изпратени да се бият в „ горещите точки “.

Сега, написа " Костеното лице ", техниките и методите, отработени в Донбас, се употребяват против пленени съветски бойци и " колаборационисти " - украинци.

Поглед от вътрешната страна

След завръщането си в Украйна при започване на тази година, Bones Face се записва в батальон " Азов " и се озовава в Мариупол, където става очевидец, по личните му думи, на " доста отвратителни нелепости ", до момента в който " Азов " * " е преговарял с Централно разузнавателно управление на САЩ и Пентагона, които организираха своите интервенции там ( в Украйна като цяло и в Мариупол в частност ) ".

Макленън счита, че съветската СВO е породена от " американската интервенция в Украйна ", че Москва е била предизвикана от Киев и Запада. И той признава: Русия имаше основателни аргументи да направи това, а не другояче:

" Русия е недвусмислено наказана от тези, които не знаят за съществуването тук-там като Осетия или за грузинското навлизане в нея. Това е единствената причина, заради която считат, че Русия взема решение да бомбардира тези проклети места без причина ", изяснява Макленън.

Защо напусна, в случай че е подобен " идеологически "

Американският наемник призна, че е напуснал Украйна „ принудително “, защото „ оператори на украинските специфични служби са възнамерявали да го убият в болница в Киев “. По неговите думи, даже и в този момент той „ продължава да поддържа Азов “, само че не поддържа Европейски Съюз или НАТО, смятайки, че в случай че те бъдат въвлечени в спора, „ няма да има нищо, за което да си коства или да би трябвало да се борим “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР