Казва се, че принц Уилям и Кейт очакват с нетърпение

...
Казва се, че принц Уилям и Кейт очакват с нетърпение
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън „очакват с нетърпение едно ключово нещо“ след нейното възстановяване

Казва се, че принц Уилям и Кейт чакат с неспокойствие „ едно основно нещо “ след продължителното й възобновяване от интервенция.

На 17 януари дворецът Кенсингтън шокира кралските наблюдаващи, като разгласи, че принцесата на Уелс е претърпяла сполучлива коремна интервенция. Те в никакъв случай не прецизираха защо е била интервенцията, вместо това потвърдиха, че не е рак и че старшият член на кралското семейство е желал да резервира информацията за нейното здраве в загадка.

Тя прекара 13 дни в болница, до момента в който се възвръща, защото Уилям пауза всяка кралски задължения, с цел да се увери, че той може да бъде до децата си и нея от самото начало. Вчера Кейт се завърна вкъщи в Adelaide Cottage, в Уиндзор, където ще продължи възобновяване си - и се чака да бъде отвън обществените кралски задължения най-малко до Великден.

Един някогашен кралски иконом сподели, че ще има бъде едно от основните неща, които двойката чака с неспокойствие след възобновяване на Кейт. Грант Харолд, който служи на Чарлз в прод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР