Казусът Nexo не е оставил на Радев друга опция, категорична

...
Казусът Nexo не е оставил на Радев друга опция, категорична
Коментари Харесай

Дончева: Нинова този път дори не искаше мандата. Няма шанс за кабинет

Казусът Nexo не е оставил на Радев друга алтернатива, безапелационна бе Дончева в ефира на bTV. 

" Тренчев е някогашен народен представител на Реформаторския блок. Онези спонсорски пари са получени не от “Демократична България ”, а от “Да България ”. Компютърната част на Демократична България, която се съставлява от Христо Иванов и Ивайло Мирчев, е директно ангажирана. Минали са доста малко дни. Деликатно е да се пресмята кой ще има репутационни вреди ", разяснява Дончева. 

Според нея забавно е да се разбере дали американската страна има пръст в разгарянето на абсурда.  

" Ангажирането им би означавало в стратегически проект едно разграничаване на европейския съюз и евроатлантическите ни сътрудници от обединения, които се считаха като евроатлантици и покровителствани от тези външни фактори ", уточни Дончева. 

Според Татяна Дончева забавен е въпросът кой би имал полза да няма държавно управление. Отговорът може да продължи да виси и същите фактори да въздействат на последващо и по-следващо разпределяне на мандати, избори и впрочем. 

" Смятам, че в този момент в интернационалното развиване на нещата и руснаци, и американци, и европейци, са заинтригувани тук да има буферна зона. Те схващат под това “ничия земя ”, в която всеки прави каквото си желае - който и каквото надделее. Балканите са основни ", добави тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР