Казал ли е приятелят на полицайката Симона Радева по телефона,

...
Казал ли е приятелят на полицайката Симона Радева по телефона,
Коментари Харесай

Делото Семерджиев: Разпитаха приятеля на полицайката Симона Радева

Казал ли е приятелят на полицайката Симона Радева по телефона, че " Жоро е направил мазало "? Този въпрос беше обсъден в правосъдната зала през днешния ден по време на следващото съвещание по делото за злополуката на бул. " Черни връх " с обвинен Георги Семерджиев.

Мирослав Якимов, също служител на реда по време на злополуката, отхвърли да е казвал това на разпит на Националната следствена работа, както е записано в протокол. Той съобщи, че подписал документа без да го прочете.



Мирослав Якимов е бил измежду първите служители на реда на мястото на злополуката. По негови думи, първо забелязал блъснатото такси, а по-късно останките от джипа. Забелязал и човек в бели облекла, който се показал като боен прокурор. Той добави, че до момента в който е бил на мястото няколко пъти се е чул по телефона с приятелката си Симона Радева.



По негови думи, тя споделила, че си е не запомнила ключовете за дома в автомивката на Семерджиев и отива да си ги вземе, както ѝ че се е скарала с майка си. По-късно полицайката отишла на място, отвън периметъра на злополуката. Якимов твърди, че в началото не разпознал колата на Семерджиев. Имало една джанта, която му замязяла на тази на неговия автомобил, само че не бил сигурен.



Якимов призна, че е благ персоналния си автомобил в автомивката на Георги Семерджиев гратис. Това се случило по покана на обвинения. Якимов останал с усещането, че автомивката още не е отворена и по тази причина не му взимат пари.

Пред съда Якимов първо сподели, че познавал обвинения единствено по физиономия и като име, запомнил го поради характерния му външен тип. По-късно обаче съобщи, че Семерджиев му е желал телефонния номер и са комуникирали най-вече през мобилно приложение.



На правосъдното съвещание беше разпитана и майката на Симона Радева. Тя, както и Якимов, отхвърлиха коментар пред медиите.



Снимки: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР