Казахстан се наложи с 2:1 победи над Великобритания в Глазгоу

...
Казахстан се наложи с 2:1 победи над Великобритания в Глазгоу
Коментари Харесай

Казахстан и Австралия стартираха с победи на Били Джийн Къп

Казахстан се наложи с 2:1 победи над Англия в Глазгоу в първия мач от група " С " на финалите на шампионата " Били Джийн Къп ", импровизирано международно отборно състезание по тенис за дами.

Юлия Путинцева стигна до поврат в първия сингъл против Кейти Боултър с 4:6, 6:3, 6:2, а по-късно шампионката от " Уимбълдън " Елена Рибакина обезпечи триумфа след 6:1, 6:4 над Хариет Дарт.

В мача на двойки, който беше без значение за крайния победител, британките Алиша Барнет и Оливия Никълс записаха почетна победа със 7:5, 6:3 над Рибакина и Ана Данилина. В групата е още и отборът на Испания, като единствено спечелилият се класира за полуфиналите.

В група " В " Австралия завоюва също с 2:1 против Словакия. Сторм Сандърс се оправи с Виктория Кузмова с 6:4, 6:3, а във втория сингъл Айла Томлянович не даде особени шансове на Ана Каролина Шмидлова и след 6:1, 6:2 подсигурява крайната победа за отбора си. На двойки Сандърс и Елън Перес изгубиха от Кузмова и Тереза Михаликова с 6:2, 3:6, 6-10, само че това не беше решаващо. В групата е още и съставът на Белгия.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР