„Казаха ми, че ако имам проблем с Гроздан Караджов, имам

...
„Казаха ми, че ако имам проблем с Гроздан Караджов, имам
Коментари Харесай

Премиерът: Казаха ми, че ако имам проблем с Караджов, значи имам проблем с Трифонов

„ Казаха ми, че в случай че имам проблем с Гроздан Караджов, имам проблем непосредствено със Слави Трифонов, тъй като Караджов е един брокер “ – това сподели министър председателят Петков във връзка раздора в ръководещата коалиция.

По думите му е имало цялостна съгласуваност сред водачът на „ ИТН “ и неговите министри, които му рапортували всеки ден.

„ Тези хора бяха в политиката, с цел да вземат едни публични поръчки през АПИ. Когато не се случиха по този метод, те взеха решение, че няма смисъл да са в това ръководство и излязоха. Без да им пука за народа, държавното управление и обстановката “, добави министър председателят.

Премиерът изрази вяра, че 12 индивида от „ ИТН “ ще изберат да застанат на страната на народа и ще поддържат решенията на държавното управление в зала, макар волята на партията и нейния водач Слави Трифонов.

Петков благодари на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която поддържа държавното управление и концепцията Бойко Рашков да поеме КПКОНПИ. „ Вярвам, че ще забележим същата конференция от „ Демократична България “, сподели той.

На въпрос по какъв начин биха се разпределили тези постове, Петков отговори, че желае първо да види дали ще има хора с национално виновна позиция от Има Такъв Народ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР