Кайзерслаутерн се класира на полуфиналите на турнира за Купата на

...
Кайзерслаутерн се класира на полуфиналите на турнира за Купата на
Коментари Харесай

Кайзерслаутерн на 1/2-финал за Купата на Германия

Кайзерслаутерн се класира на полуфиналите на шампионата за Купата на Германия след победа с 3:1 против Херта в Берлин, като това ще бъде първото присъединяване на втородивизионния отбор в топ 4 за последното десетилетие.

Кайзерслаутерн, който стана първенец за последно с Мариян Христов в състава си, а Красимир Балъков в един интервал беше треньор на " лаутерите ", поведе в петата минута на мача в столицата, когато прецизен бе Ян Елведи. Ричмънд Тачи се разписа за 2:0 малко преди полувремето, а при започване на второто Харис Табакович не съумя да преодолее Юлиан Крал от шест метра и Херта остана с два гола пасив.

Кайзерслаутерн означи третия си гол в 69-ата минута посредством Филип Калоч, като чешкият халф бе прецизен с шут отвън наказателното поле. Херта пък съумя да вкара единствено един път след прецизен удар на Фабиан Реезе в добавеното време.

Фортуна (Дюселдорф) също е на полуфиналите за Купата на Германия. В останалите мачове от четвъртфиналите пък Байер (Леверкузен) е хазаин на Щутгарт, а Саарбрюкен излиза против Борусия (Мьонхенгладбах).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР