Катя Лерца дойде в Пловдивския съд тази сутрин смълчана, опитвайки

...
Катя Лерца дойде в Пловдивския съд тази сутрин смълчана, опитвайки
Коментари Харесай

Катя Лерца по-ниска от тревата в съда, защитава я известна адвокатска кантора!

Катя Лерца пристигна в Пловдивския съд тази заран смълчана, пробвайки се да бъде по-ниска от тревата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . В залата е и вдовицата на починалия служител на реда - Делка Палазова. Интересното е, че обвинената е представлявана от адвокатската фирма на мастития юрист Марковски. Срещу нея е повдигнато обвиняване за това, че на 13.05.2017 година в южното платно за придвижване на бул. "Санкт Петербург ", при ръководство на моторно транспортно средство - автомобил "Киа Спортидж ", е нарушила разпоредбите за придвижване:
- Чл. 20, ал.2, изр. 2-ро от ЗДвП: "Водачите са длъжни да понижат скоростта и при положение на нужда да спрат, когато възникне заплаха за придвижването "

- Чл. 21, ал.1 от ЗДвП: "При избиране на скоростта на придвижване на лидера на пътно транспортно средство е неразрешено да надвишава следните стойности на скоростта в км/ч - за пътно транспортно средство от категория "В " в обитаемо място - 50 км/ч

- Чл. 23, ал.1 от ЗДвП: "Водачът на пътно транспортно средство е задължен да се движи на такова разстояние от движещото се пред него друго транспортно средство, че да може да избегне удряне в него, когато то понижи скоростта или спре внезапно и по несъобразителност е предизвикала гибелта на Делян Палазов - закононарушение по член 343, ал.1, б. "В ", вр. член 342, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР