Катя и Здравко от Ритон зарадваха много феновете си с

...
Катя и Здравко от Ритон зарадваха много феновете си с
Коментари Харесай

Голяма новина от дует Ритон

Катя и Здравко от " Ритон " зарадваха доста почитателите си с изненада, която те сигурно са очаквали с неспокойствие. В последните две години най-успешният български дует бе зависим на пандемичните ограничения, с които се наложи да се съобразят и всички техни сътрудници в гилдията.

Съвсем скоро обаче, Катя и Здравко потеглят на турне в България и дават обещание незабравимо шоу дружно със своя бенд и вокална група. " Време е за шоу, най-новото, с прелестния ни бенд ", пишат те в профила си в обществената мрежа, а един от първите коментирали поста бе техният добър другар и сътрудник Филип Киркоров. Точните му думи са: " Нямам самообладание да го видя! "

Въпреки пандемията звездното семейство явно не е спирало да работи и резултатите напълно скоро ще заблестят под музикален акомпанимент от най-големите подиуми в България. Очакваме обаче, с изключение на емблематичните шлагери и новите песни, да забележим Катя и Здравко и с следващата доза зашеметяващи тоалети, което е и тяхна запазена марка.

През септември предходната година двамата направиха любопитна фотосесия в дома си, а костюмите, с които бяха облечени, дело на дизайнера Васил Петрийски, приличаха повече на творби на изкуството, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР