Кацаров, слез от розовия облак и ти и спри предизборно

...
Кацаров, слез от розовия облак и ти и спри предизборно
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Кацаров, слез от розовия облак

Кацаров, слез от розовия облак и ти и стой предизборно да лъжеш хората! Това написа в персоналния си профил във фейсбук проф. Асен Балтов. Отговорът му пристигна минути след брифинг на служебният здравен министър. На него Кацаров уточни, че у нас е пречупена четвъртата вълна, и че е останал наскърбен от думите на един от кандидат-президентите в дебата нощес.

„ Първо: В най-големите столични лечебни заведения изобщо НЕ усещат пандемията да е пречупена. Всеки ден броят на признатите в тежко положение и броят на умрелите е подобен! Спад не се вижда! “, изяснява проф. Балтов и продължава да изброява:

„ Второ: Едва от предходната седмица може да се каже, че лечебните заведения не изпитват безнадежден дефицит на най-необходимите лекарства. През останалото време на четвъртата вълна липсваха най-масовите, най-ефикасните и най-евтините медикаменти! Трето: Доставчиците изнудват лечебните заведения да си платят отговорностите, за си получат декларираните количества медикаменти и да продължат да избавят животи!!! “

На четвърто място в обръщението си към Кацаров, проф. Балтов удостоверява думите на претендентът за президент проф. Анастас Герджиков, които съгласно служебния министър не били истина и го огорчили.

„ Четвърто: Проф. Герджиков сподели безспорната истина! В най-тежката вълна-четвъртата- приходите на моите сътрудници са спаднали с повече от 5%. Данните са на Националния статистически институт за третото тримесечие на ТАЗИ година. “, написа професорът и приключва:

„ Пето: Медиците на първа линия заслужават доста повече и единствено напомням, че трудът им беше оценен почтено до преди една година! “
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР