Катрин Тасева заяви, че е участвала на последното си състезание.

...
Катрин Тасева заяви, че е участвала на последното си състезание.
Коментари Харесай

Катрин Тасева: Това бе последното ми състезание!

Катрин Тасева съобщи, че е взела участие на последното си съревнование. Българската гимнастичка остана отвън първите 10 в квалификациите в многобоя и не съумя да откри място във финала. Катрин остана 14-та в Токио.

" Това беше последното ми съревнование, най-вероятно щом съм била десета е бил и последният ми подготвителен ден, най-вероятно повече няма да играя. Имам известни проекти за близкото бъдеще ", съобщи през сълзи родната състезателка.

" Равносметката почти съм си я направила за цялата кариера. Много неща реализирах. Самият факт, че съм тук, че сме две гимнастички на Олимпиада, две българки, е много сериозен триумф, тъй като последните две Олимпиади имахме по една гимнастичка. Ние с Боряна постигнахме доста, както и Невяна, и тя до неотдавна беше част от този тим. Постигнахме много, само че за жал през днешния ден нещата не се получиха както желаех ", добави Тасева.

" Имам по-специални моменти, които ще запомня. Каквото и да създадем ние, те няма да ни харесват. Ако ще олимпийски орден да вземем, те отново няма да ни харесват, тъй като ще желаят още и още, и нещо постоянно ще ни куца. Аз не мога да обръщам внимание на такива хора, на такива мнения, не чета, не виждам, не проследявам, не ме вълнуват. Повечето пъти това са хора без работа, които не са се осъществили в живота и не знаят каква е цената на това да излезеш на олимпийския терен ", приключи прочувствената Катрин след края на днешните квалификации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР