Катрин Тасева и Боряна Калейн ще представят България в първия

...
Катрин Тасева и Боряна Калейн ще представят България в първия
Коментари Харесай

Катрин Тасева и Боряна Калейн ще представят България за Световната купа в София

Катрин Тасева и Боряна Калейн ще показват България в първия шампионат за Световната купа в София. За страдание Невяна Владинова лекува травма в глезена и ще пропусне влиятелната конкуренция.

 Два златни медала за Катрин Тасева в Рига
Два златни медала за Катрин Тасева в Рига

Общо 10 оценки за грациите ни

Ръководството на Българската федерация по художествена гимнастика и треньорският щаб желаят да запазят най-хубавата ни гимнастичка за международното състезание, което ще се организира в " Арена Армеец " през септември.

Интересът към Световната купа в София е голям. Голяма част от международния хайлайф ще пристигна у нас, с цел да направи генерална подготовка за планетарния шампионат. Ще вземат участие 57 гимнастички от 34 страни,

Русия идва със сестрите Дина и Арина Аверини. Беларус ще бъде представяна от Алина Харнаско и Катерина Халхина. Украйна е в състав - Влада Николченко и Олена Диатченко. Израел ще бъде показан от Линой Ашрам и Никол Воронков, Япония - от Кахо Минагава и Сумире Кита, а за Италия са декларирани Милена Балдасари и Александра Ажурджукулезе.

Треньор на индийската гимнастичка Мегхана Гундлапали е Варвара Филиу, чиято майка е българка. Филиу до неотдавна беше най-хубавата състезателка на Гърция.

Българският отбор ще бъде в състав: Симона Дянкова, Елина Бинева, Теодора Александрова, Мадлен Радуканова и Лаура Траатс. Те ще имат за съпернички 18 тима сред които: Русия, Италия, Беларус, Украйна, Япония, Испания, Корея.

Тим управител на Германия е изтъкната българска специалистка Нешка Робева.

Състезанието ще се организира от 30-и март до 1-и април в " Арена Армеец ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР