Като заклета почитателка на Бийтълс, през 1973 г. Мей Панг

...
Като заклета почитателка на Бийтълс, през 1973 г. Мей Панг
Коментари Харесай

Любовницата на Джон Ленън - Мей Панг, плакала първия път, когато правили секс

Като върла почитателка на " Бийтълс ", през 1973 година Мей Панг изживява това, за което доста дами по целия свят единствено си мечтаят. Докато работи за Джон Ленън и Йоко Оно като техен персонален секретар, Панг стартира да се среща с някогашния член на " Бийтълс ", по време когато бракът му е пред разпад, написа " People ".

Началото на романса им обаче не било прелестно за тогава 23-годишната госпожица, която похабила много нерви. Както 72-годишната в този момент Панг разкрива в новия си документален филм " Изгубеният уикенд ", тя даже плаче първия път, когато с Ленън вършат секс.

" Не знаех до каква степен ще докара това. Помислих си: " Какво ще се случи? " Бях доста удовлетворена от работата си при тях. Но той продължаваше да споделя: " Не знам до каква степен ще докара, само че дано просто да скочим ".

И те скачат, впускайки се във вихрен 18-месечен романс от 1973 до 1975 година, който Ленън по-късно назова своя " загубен уикенд ", отпратка към кино лентата на Били Уайлдър от 1945 година

Мей Панг, вдясно в наши дни
Снимка: Getty Images
Връзката им скоро прераства в обич, макар че 10 години по-възрастният Ленън е женен за Оно, която в този момент е на 90 години. През четвъртата година от брака им, те изпадат в сложен интервал. На фона на напрежението Оно желае да са краткотрайно разграничени - и желае Панг да я замести, като новата другарка на Ленън.

" Отказах ", споделя Панг. " Уважавах техния брак. Казах: " Не желая да върша това ". Бях доста щастлива като техен чиновник ".

Скоро обаче, както тя споделя в документалния си филм, Ленън я " очаровал " и двамата били в пълноценна връзка, като даже се преместили да живеят дружно в Ню Йорк през 1974 година Те постоянно летели до Лос Анджелис за бурни събирания с другари като Хари Нилсън, Ринго Стар, който е нейният обичан Бийтъл, когато била тийнейджърка. " Бях пристрастена към сините очи! ", разправя Пей Панг. Падала си и по Мик Джагър. По това време Ленън даже стартира да работи в студио, създавайки албуми като " Walls and Bridges " и " Rock `n` Roll ".

" Той беше забавен човек. Наистина обичаше всичко и искаше да открива света. Обичаше палачинки с боровинки, обичаше да плува ", изяснява още тя. 

Двамата се сближават посредством музиката - единственото нещо, което Ленън обичаше най-вече, разяснява още Панг. Прекарват време и в джем сешъни с някогашните сътрудници от групата  Пол Маккартни и Джордж Харисън. " Веднъж Джордж сподели: " Толкова съм благополучен, че си с Джон " и беше благо от негова страна да ми го каже ", твърди Панг.

Все отново наличието на Оно се усеща и тя се обажда постоянно, от време на време над 15 пъти дневно. Въпреки че Ленън се съгласява с настояването на Оно за бракоразвод през 1974 година, това не се случва и през 1975 година двамата се сдобряват. Панг има вяра, че ентусиазмът на Ленън да приключи брака им е изненадал Оно и е бил катализаторът зад желанието й да постави завършек на по този начин наречения " загубен уикенд " и да завоюва още веднъж брачна половинка си. Ленън се пробва да откаже цигарите и Оно му споделя, че познава хипнотизатор, който оказва помощ при такива обстановки.

Панг признава, че е знаела, че нещата са завършили, когато Ленън отива при Оно, с цел да одобри нейното предложение за помощ.

Но сантименталните им рандевута наподобява траяли до неговата гибел през 1980 година " Той идваше скрито да ме види. Казваше: " Знаеш ли, аз към момента те обичам. Говореше ми неща, които в действителност бяха доста интимни и можеше да се усети, че към момента има тръпка. Това го гризеше. Това не беше завършила история ", счита Панг.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР