Като цяло дългоочакваната игра The Last of Us Part 2

...
Като цяло дългоочакваната игра The Last of Us Part 2
Коментари Харесай

Възможно е The Last of Us Part 2 да излезе през февруари 2020

Като цяло дълго чаканата игра The Last of Us Part 2 е забулена в тайнственост. Това обаче не значи, че лека-полека елементи към продължението не изтичат. Това се случи с помощта на озвучителката на основната героиня Ели, Ашли Джонсън, в едно дълго изявление, оповестено в YouTube.



Джонсън показа забавна информация по отношение на нейната работа като озвучителка на Ели на серията изявленията Between the Sheets. В самото начало на тематиката обаче актрисата едвам не сподели „февруари“, преди да бъде прекратена от основния водещ (моментът се намира в последните 10 минути от интервюто). Информацията съответствува със статус в Twitter на един от репортерите на Kotaku, Джейсън Шрайер. Преди няколко седмици той показа, че датата на издаване на The Last of Us Part 2 е преместена от есента на 2019-та година към 2020, най-вероятно февруари. Евентуално аналитикът Даниъл Ахмад удостовери пред ResetEra, че фактически студио Naughty Dog си е сложило за цел втория месец от идната година.



Разбира се, както забелязахме, доста неща могат да се случат през идващите дни. Така че няма да е ненадейно издаването на заглавието да бъде анулирано още един път. Но наподобява последната година живот на PlayStation 4 ще бъде забележителна, преди конзолата да бъде сменена със идващото потомство по празниците на 2020. Освен The Last of Us, последните PS4 ексклузиви се обрисува да бъдат Death Stranding, римейкът на Final Fantasy VII, планът Dreams на Media Molecule и Ghost of Tsushima. Това обаче не значи, че ще спрат да се издават игри за PlayStation 4. Старата платформа няма да бъде изоставена, само че несъмнено ще бъде засенчена от блестящата нова PS5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР