Като своя голям учител – така Маги Джанаварова определя риалити

...
Като своя голям учител – така Маги Джанаварова определя риалити
Коментари Харесай

Маги Джанаварова: Преоткрих се като актриса - slava.bg

Като своя огромен преподавател – по този начин Маги Джанаварова дефинира риалити шоуто „ Като две капки вода “, в чийто финален лайф тя сграбчи успеха в облика на Дженифър Хъдсън.
"Преоткрих актьорските си благоприятни условия в предаването. Конкретно като Дженифър Хъдсън бях най-уверена в себе си на сцената ", показа певицата пред Нова телевизия.
Джанаварова е безапелационна, че като характерен перфекционист постоянно гледа записите си от своите представяния, с цел да откри и усъвършенства минусите си. Днес тя към този момент репетира за идващия си облик – Стивън Тайлър от Aerosmith.

Много подготовки, четене и музика – по този начин отличничката от Music Idol прекарва дните си в изключителното състояние. Повечето свободно време вкъщи я е предизвикало и да се върне към тренировките. „ Имам си персонален треньор у дома, който ме пришпорва “, намигна звездата.

Джанаварова споделя, че не е осведомена от какви помощни ограничения може да се възползва като музикант в границите на изключителното състояние. Смята обаче, че егото на един актьор от време на време може да му попречи да изиска помощ, даже и в такива обстановки.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР