Като правило смятаме, че само сериозни проблеми като изневяра или

...
Като правило смятаме, че само сериозни проблеми като изневяра или
Коментари Харесай

9 абсурдни причини, поради които хората решиха да се разведат

Като предписание считаме, че единствено съществени проблеми като невярност или непрекъснати кавги би трябвало да накарат хората да помислят за бракоразвод. Но от време на време двойките вземат решение да се разделят поради в действителност странни и даже глупави неща.

Събрахме 9 неуместни, само че действителни аргументи, които накараха хората да се разведат.

9. Социални медии

В днешно време прекарваме доста време в уеб страниците на обществените медии. Но някои хора просто полудяват по това. Например, жена от Индия реши да се разведе със брачна половинка си, откакто той не промени статуса на връзката си на женен във Фейсбук.

8. Мръсни съдове

© Depositphotos, © Depositphotos

Колко постоянно се карате с обичания поради мръсни чинии? Можете ли да си визиите, че мръсната чаша може да е причина за бракоразвод? Матю също не повярва. Но брачната половинка му го напусна, тъй като той оставяше чашките си до мивката. Тя смяташе, че това е знак на равнодушие и някогашният й брачен партньор споделя: „ Всеки път, когато влизаше в кухнята и намираше чаша за пиянство до мивката, тя последователно се приближаваше към изселването и прекратяването на брака ни. Просто още не го знаех. ”

7. Пренебрегване на известия

Следващият път, когато решите да прочетете текстово известие и да не отговорите на него, помислете два пъти, защото то може да бъде употребявано против вас в съда. Жена от Тайван се разведе със брачна половинка си, тъй като той не отговори на известията й, откакто ги прочете. Тя даже сподели текстовете си като доказателство, че той я е пренебрегнал.

6. Лоши обноски на масата

© imgur

Кувейтска жена подаде молба за бракоразвод, откакто беше омъжена единствено една седмица, тъй като откри, че брачният партньор й избира да употребява самун, а не вилица, с цел да яде грах. Жената сподели, че е шокирана от неприятните му обноски.

5. Пералня

© pikabu

Футболен почитател се разведе с жена си поради проблем с прането. Той събираше подписи на футболисти на тениската си и брачната половинка му реши да изпере тази тениска. В резултат на това всички подписи изчезнаха.

4. Грим

© depositphotos.com

Само няколко дни след брака си мъж заряза жена си, откакто я видя без грим. 34-годишният мъж вярваше, че тя не наподобява толкоз красива, както преди сватбата. Той упрекна 28-годишната жена, че го е измамила, употребявайки толкоз доста козметика, в това число подправени мигли.

3. Почистване

© Depositphotos

През 2009 година германка се разведе със брачна половинка си след 15 години брак. Казва, че й е писнало от самото начало да почиства. Мислеше, че е привикнала с тази негова чудноватост, само че когато той събори и възвърне стена в дома им, когато е станало мръсно, тя осъзна, че не може повече да търпи.

2. Любовни писма

В Италия 99-годишен мъж реши да приключи брака си от 77 години. Той беше намерил писма, които брачната половинка му беше писала на скришен ухажор през 40-те години. Съпругата се опита да избави брака им и убеди брачна половинка си да остане, само че той към този момент беше взел окончателното си решение.

1. Псевдоним на телефона

© depositphotos.com

През 2009 година саудитска жена се разведе със брачна половинка си от 17 години, когато научи за името, което той й е дал. Веднъж тя прегледа контактите в телефона му и се натъкна на номера си, съхраняван под името „ Гуантанамо “, боен затвор в Съединени американски щати. Жената се обиди и незабавно изиска бракоразвод, макар че той сподели, че го счита за смешно и просто глупава смешка. Но за жалост той не можа да убеди жена си.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР