Като първа точка народните представители изслушаха служебния министър на икономиката

...
Като първа точка народните представители изслушаха служебния министър на икономиката
Коментари Харесай

НС изслуша министъра на икономиката и индустрията

Като първа точка народните представители изслушаха служебния министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов, а по-късно се насочиха към Проект на решение за основаване на Временна комисия по настояването на основния прокурор на Република България, за предоставяне на позволение за продължение на наказателното произвеждане против народния представител Радостин Василев, написа.

Изслушване на служебния министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов е по отношение на наличието на включените в 11-ия пакет наказания по отношение на Русия,

препоръчани от ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и обстоен разбор по браншове на всички наложени наказания до този миг с въздействието им върху българската стопанска система. Вносители на предлагането са Цончо Ганев и група народни представители.

Втората точка в дневния ред на депутатите е разглеждане и гласоподаване на Проект на решение за основаване на Временна комисия по настояването на основния прокурор на Република България,

за предоставяне на позволение за продължение на наказателното произвеждане против Радостин Петев Василев – депутат в 49-ото Народно заседание. Вносител е Росен Желязков – ръководител на Народното събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР