Като остави зад гърба си проблемите от 2022 г., Биткойн

...
Като остави зад гърба си проблемите от 2022 г., Биткойн
Коментари Харесай

Ще успее ли Биткойн да възвърне възходящата си траектория следващия месец?

" Като остави зад тила си проблемите от 2022 година, Биткойн [BTC] стартира 2023 година с позитивна траектория. Той сполучливо преодоля опасенията, свързани с наклонността " Rektember ".

Това стана, откакто записва скок от 1,94% – достижение, което не е следено през последните шест години. И въпреки всичко, сериозният въпрос остава дали Биткойн ще завърши годината с позитивен резултат, изключително като се има поради, че четвъртото тримесечие, изключително октомври, постоянно се смята за един от най-обещаващите месеци за водещата криптовалута.

В предишното четвъртото тримесечие, изключително октомври, е показвало наклонност да бъде удобно за криптовалутите. Например, макар мечите условия през 2022 година, Биткойн означи впечатляващо нарастване на цената си с близо 6% през същия месец. През 2021 година BTC означи незабравим растеж от 40% през октомври. Този модел на позитивно показване се следи поредно през годините.

В допълнение към забележителните минали нараствания на цените, специалистите обръщат внимание на наближаващите крайни периоди за фондовете за спот търговия с Биткойн [ETF]. Вторите крайни периоди за отговор на подадените на документи за няколко Биткойн ETF са планувани за октомври.

Освен това в предходен отчет на JPMorgan се показва, че ползата на дребно към Биткойн се чака да остане мощен през годината, предшестваща идващото халвинг събитие. Това значи, че JPMorgan чака възторг и вложения от страна на самостоятелни вложители на дребно в BTC, което отразява позитивна вероятност за представянето на Биткойн в близко бъдеще.

Освен това октомври значи началото на празничния сезон, който обичайно се характеризира с нараснали потребителски разноски. Този растеж на разноските може да докара до по-голям интерес към Биткойн, защото физическите лица търсят различни способи за покриване на празничните си разноски.

Според скорошен отчет на Matrixport се чака Биткойн да доближи оптималната стойност от $37,000 до края на 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР