Като още веднъж отчитаме перфектната работа на правителството - вицепремиерът

...
Като още веднъж отчитаме перфектната работа на правителството - вицепремиерът
Коментари Харесай

Делян Пеевски с позиция за евакуация на българите в Израел: Призовавам и настоявам за изпращането на трети полет

Като още един път отчитаме съвършената работа на държавното управление - вицепремиерът Мария Габриел, транспортният министър Георги Гвоздейков и управлението на Народното събрание за сполучливо прибиране на наши сънародници от Държавата Израел, сме мощно загрижени от информацията за още бедстващи българи в зоната на военните дейности. Това показва депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски в своя позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

Призовавам и упорствам да бъдат подхванати нужните дейности за изпращането на трети полет от българската страна, който да прибере невредими българските жители, блокирани в Държавата Израел - българският футболен национал Йоан Стоянов, групата от 65 български жители , за която Параскева Пейчовска, алармира през медиите, както и всеки, който желае да се прибере в България, се споделя още в позицията на Пеевски.

„ Настоявам българското посолство в Тел Авив и консулската работа към посолството за дейна връзка с нашите сънародници, с една единствена цел – сполучливото им завръщане в България “, съобщи Делян Пеевски.

Премиерът акад. Николай Денков, който дава отговор на въпроси на жители във Facebook тази заран, съобщи, че България има подготвеност за спомагателен полет до Държавата Израел за евакуация на български жители, в случай че има искащи. Най-важното е, че успяхме бързо да изтеглим българските жители от Държавата Израел, разяснява министър-председателят. Българска телеграфна агенция напомня, че до момента държавният „ Еърбъс " извърши два полета, с цел да прибере българи от Израел. С първия полет у нас дойдоха 92-ма българи, а с втория - 87.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР