Като минимум парламентът трябва да излезе с обща декларация и

...
Като минимум парламентът трябва да излезе с обща декларация и
Коментари Харесай

Даниел Митов: Путин иска световен ред от 19-и век, Стефан Янев показва зависимости

" Като най-малко Народното събрание би трябвало да излезе с обща декларация и това трябваше да се случи още преди 2 дни. Първото нещо, за което българските управляващи и държавното управление би трябвало да се погрижат, е българските жители в Украйна. Ситуацията доста бързо може да ескалира. Руската федерация работи доста безконтролно. Държавата би трябвало да стартира да образува спешни щабове ". Това съобщи депутатът и някогашен външен министър Даниел Митов пред Нова ТВ.
Русия още веднъж има планове да шантажира света, че е нуклеарна мощ, уточни той и добави: В момента светът гледа на Русия като на опасност.
" Когато бях външен министър, сме спирали съветски самолети на българска територия. В момента виждаме по какъв начин ни ръководят хора, които или имат някакви зависимости от Руската федерация, или не си дават сметка за заплахата. Владимир Путин ни изяснява от години, че ръководи особена страна, която е продължение на Византия. Първоначалният му план е да си върне въздействието в страни, които са били в Съюз на съветските социалистически републики. Целта му е да се раздели света на избрани въздействия и разрушение на интернационалната архитектура за сигурност. На тази Русия ѝ би трябвало свят от 19-и век. Целта му явно е завладяването на Украйна посредством присвояването в началото на тези две територии. В същото време 40 млн. руснаци живеят с външни тоалетни. НАТО и Европейски Съюз са длъжни да наложат същински тежки наказания - да се замразят сметките на бандитите и да не могат да вървят до парцелите си. НАТО не стои встрани, само че се пробва да помогне без да загине натовски боец ", сподели още Митов. Той подлага на критика и нерешителна българска позиция - Народното събрание не съумя да излезе с обща декларация против признаването на Донецк и Луганс, а военният министър издава с държанието си съветски зависимости.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР