Като жена, която винаги знае какво да каже, Мадона държи

...
Като жена, която винаги знае какво да каже, Мадона държи
Коментари Харесай

Мадона стреля по критиките със селфи: „Вижте колко съм сладка!“

Като жена, която постоянно знае какво да каже, Мадона държи да има последната дума, когато стартират да я подлагат на критика. А през последните години не липсват мотиви за това, изключително когато става въпрос за метода, по който поп звездата наподобява.

64-годишната певица разгласява своя фотография в Twitter в понеделник, която наподобява е ориентирана към всички, които я нападнаха поради външния й тип, до момента в който представяше на премиите Грами за 2023 година по-рано този месец.

По-сдържаните мнения тогава я подлагаха на критика, че не е избрала да остарее естествено и почтено, само че, несъмнено,  имаше и хора, които отправяха безспорни обиди към поп кралицата .

След вълната от рецензии Мадона не остана равнодушна и. В него тя нито за момент не се опита да се оправдава, а отбрани правото си да бъде и обича себе си, както и приказва за изкривения облик, който от време на време се основава от фотографите.

Припомнете си историята тук > > >

Три дни по-късно поп звездата още веднъж отбрани правото си да се облича и наподобява както пожелае , на инат на рецензиите поради годините си или пластичните интервенции.

 мадона Instagram @madonna

Тогава тя показа на стори в Instagram няколко дръзки фотоси с провокационен стайлинг, към които също имаше обръщение: „ Определено не скърбя! “

Вчера пък Мадона реши да стреля по хейта по отношение на външния си тип с друго оръжие – иронията и хумора .

 мадона Twitter @Madonna

Вижте какъв брой съм сладка в този момент, откакто подуването от интервенцията ми спадна “, написа шеговито поп кралицата към сладкото селфи, на което театралничи с много младежка визия – сплетена коса и бейзболна шапка.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР