Като изгладнял звяр съм за нови победи. С тези думи

...
Като изгладнял звяр съм за нови победи. С тези думи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Като изгладнял за победи звяр съм!

Като изгладнял звяр съм за нови победи. С тези думи Кубрат Пулев разяснява своя фотография, която разгласява на профила си във “Фейсбук ”.

Както е известно, при започване на седмицата българската звезда в тежка категория на професионалния бокс получи назад лиценза си за щата Калифорния, който му бе лишен поради недомислената целувка на американската кореспондентка Дженифър Равало, известна повече като Джени Суши или Кралицата на голото суши, след успеха над Богдан Дину.

Кобрата към този момент една година е формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF). Той трябваше да е идващият съперник на Антъни Джошуа, само че проектите му съществено се объркаха, откакто Анди Руис детронира британеца.

Според английския промоутър Еди Хърн българинът ще би трябвало да чака реванш сред Антъни Джошуа и мексиканеца, какъвто е заложен в контракта сред двамата, макар изказванията, че купата на IBF ще бъде отнета от Руис и Пулев ще се бие с Тайсън Фюри за нея, разкрива Спортал.

Въпреки неяснотите по този проблем, Кубрат Пулев продължава с тренировките, с цел да е във форма. Той се надява октомври или ноември да се бие за международната купа, и то в на родна земя в България.

“Това ще е нещо, което българите заслужават. Нещо, което не е правено досега и ще ме извърши с горделивост ", съобщи Кубрат Пулев след връщането на боксовия му лиценз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР