Като гледам какво направиха за две години, ми се реве“.

...
Като гледам какво направиха за две години, ми се реве“.
Коментари Харесай

Борисов: Щом ПП и ДБ се събират да бият ГЕРБ-значи са по-слаби /СНИМКИ/

„ Като виждам какво направиха за две години, ми се реве “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при закриването на акцията на партията във Варна.

Той се опита за изясни на водача на ЕНП Манфред Вебер заплетената обстановка по какъв начин България по едно и също време не е изнесла нито един патрон за Украйна (по думите на Корнелия Нинова), само че в същото време е избавила Украйна (според Кирил Петков).

„ Кирил и Асен създали доста неща за Украйна? Направиха нещо за Путин, милиарди неща. Много направиха за съветските газови медиатори. Това ми е най-лесната акция. Аз дори не пропагандирам. Казвам – който желае да му бъркат да му взимат левче от бензина, от газа, да гласоподава за тях. Вместо страната България да даде на страната Украйна през запаса, отново се дават пари за медиатори, акцентира Борисов.

„ Смисълът да съществува ГЕРБ е европейското и евроатлантическото развиване на България. Дори и да загубим проценти, това е нашата позиция. Колкото и да е мъчно, би трябвало да сме част от белия либерален свят. Ние поддържаме Украйна, само че сме срещу контрабандата на зърно и мляко “, акцентира водачът на ГЕРБ. 

Той съобщи, че тези, които преди 1-2 години са се имали за месии, са натикали страната в дъното.

„ Днес съм си заречен да не споделям кой е отговорен “, сподели той.

„ Нямаме път София- Варна, минава се през центъра на Велико Търново. Затова пропагандата не е да гласувате за нас. Ако не желаете да са те, гласувайте за нас. В нашите листи има и християни и мюсюлмани, ние сме същинска, единна европейска партия, в която всеки има късмет да се развива “, увери Борисов.

Той се обърка към медиите: „ Предупредих, че теглят по половин милиард всеки понеделник, не ми обърнахте внимание, аз доста се натъжих. После започнаха по 1,5 милиарда, отново не ми обърнахте внимание. Последно – 3 милиарда – отново не ми обърнахте внимание. Знаете ли какъв брой са единствено лихвите? По два Аспарухови моста на година “, възмути се водачът на ГЕРБ. 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР