Като главен прокурор съм работил само и единствено за България,

...
Като главен прокурор съм работил само и единствено за България,
Коментари Харесай

Гешев показа оствката си и я скъса - Не ме е страх

„ Като основен прокурор съм работил единствено и само за България, за българските жители – това съобщи на конференция основният прокурор Иван Гешев.

Той акцентира, че за него думи като „ татковина “, родно място “, „ чест “, „ честност към приятелите “ – колкото и да е старомодно, значат нещо.

„ Може да съм допускал неточности, това е обикновено. Може да съм споделил нещо непремерено някъде. Но всичко е било в полза на хората и на народа. “ – добави той.

„ Може би очаквате – това е моята оставка “ – сподели Гешев, като сподели заявката за отдръпването си и го скъса пред публицистите.

Той добави, че през вчерашния ден при идването си от Съединени американски щати е бил посрещнат с искане за оставката му - до 10:00 ч. през днешния ден. Предупреден е, че някой ще натисне копчето „ ентър “ с компромати против него, с „ някакви видеоклипове “. Имало е лирични отклонения че е „ самичък на скалата и че там духа вятър “.

Гешев уточни, че е получил предложение да се оттгели и да получи посланически пост.

„ Не ме е боязън, колкото и това да звучи като факсимиле “, акцентира той.

„ Не зная дали съм самоуверен, само че постоянно съм правил неща, които считам за верни. Правя каквото би трябвало и да става каквото ще. “ – уточни основният прокурор.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР