Като фен на Джеза и бивш зам. главен редактор на

...
Като фен на Джеза и бивш зам. главен редактор на
Коментари Харесай

Това е откачено: Джеръми Кларксън е „Най-секси мъж във Великобритания”

Като почитател на Джеза и някогашен зам. основен редактор на BBC TopGer BG, мога да дам най-малко 10-ина избрания за Джеръми Кларксън, само че в никакъв случай, безусловно в никакъв случай не бих го определил като секси.

Е, явно дамите на Острова имат друго виждане за мъжката прелест. Сайтът IllicitEncounters (определя себе си като „ най-хубавият онлайн уебсайт за срещи на женени хора ”) и направил изследване сред 2000 дами. И, хоп, 62-годишното неприятно момче Кларксън е избран в тази ранглиста за „ Най-секси мъж на Англия ”. Дамите не могли да устоят на „ фермерското му лъчение на неприятно момче ”.

Кларксън надалеч не е единственият неочакван избор на дамите в тази ранглиста. Сред политиците в челото са имената на някогашния Министър-председател Борис Джонсън и Министър-председателят на Украйна Володимир Зеленски.

Сред желаните мъже са още Гари Линекер, Майк Тиндал (звезда в ръгбито) и холивудският артист Реян Рейнолдс.

Победата на Кларксън от говорителката на IllicitEncounters бе избрана по този начин: „ С лъскавото си сако и карирана риза, фермерското лъчение на неприятно момче на Кларксън несъмнено работи при дамите на 30+. Сигурна съм, че ще има с какво да се майтапи във фермата си. ”

Напомняме, че сега Джеръми е прочут с шоуто си Clarkson’s Farm. Преди дни той се похвали в Instagram, че към този момент е горделив притежател на стадо кози. Шоуто усъвършенства върха за гледаемост на Amazon Prime в края на предишния месец, когато започва втори сезон. Първият епизод бе гледан от 4,3 млн. индивида.

Повече вести от автомобилния свят четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР