Като дете тв водещата Виктория Петрова е ненавиждала София, но

...
Като дете тв водещата Виктория Петрова е ненавиждала София, но
Коментари Харесай

Виктория Петрова ненавижда София, поставя работата си пред Кралев

Като дете тв водещата Виктория Петрова е ненавиждала София, само че по подигравка на ориста от много години живее точно в столицата. Звездата на Би Ти Ви е родом от Варна, само че лятото всяка почивка е пътувала към София, с цел да прекарва летата с баба си.

„ Тогава всички идваха на море, а пък аз назад – пътувах към столицата, тъй като нямаше кой да ме гледа. Градът беше изпразнен от хора и нямаше деца, с които да си играя. Освен това шопският акцент беше неясен за мен “, откровена е красивата Виктория. Тя признава, че в тези години ненавиждала София и нямала самообладание да се върне назад в обичаната Варна, където приключва езикова гимназия, а след това се насочва към Велико Търново, където се е дипломирала в един куп специалности, само че е работила единствено по една от тях - публицистиката.

Водещата на новините на Би Ти Ви е извънредно ученолюбива и е приключила философия, история и публицистика, а преди няколко години взе диплома за правист от Софийския университет. Днес е безапелационна, че точно тази компетентност й е най-полезна в журналистическата специалност.

„ Помислих си, че не може да има нещо по-сложно от правото и се сетих, че в действителност има – китайските писмени знаци. Това ми прозвуча като предизвикателство към самата мен и не се поколебах да се захвана и с още една компетентност ”, признава хубавата водеща, която към този момент два пъти е била в Китай и там без проблем проговорила езика и общувала с локалните. „ Не единствено ме разбираха, само че и аз ги разбирах, което е по-важно. Учейки йероглифите, учиш и историята на тяхната страна, на техния народ “, споделя водещата. Освен китайски, тя приказва съвършено и британски език. Твърди, че е правила доста по-добри изявленията на британски, в сравнение с български. Докъде го е докарала с йероглифите не се знае, само че е реалност, че пред Виктория рядко има предизвикателство, с което да не се оправи.

Тв звездата е свръхамбициозна и слага работа си пред персоналния си живот. Близките й я упрекват, че не е основала семейство именни поради доста си цели и упоритости.
Петрова има един брак зад тила си. Зрителите още помнят блестящата женитба, която новинарката подвигна с оператора Добромир Иванов през 2008 година Историята им приличаше на розова приказка, само че за жалост не приключи с благополучен край. Новинарката се носеше на крилете на щастието и съобщи желанието си да подари Иванов с дете, само че до бременност по този начин и не се стигна. Въпреки че изглеждаха доста влюбени, бракът им не можа да издържи и година. Из коридорите на Би Ти Ви настойчиво се разнесе мълвата, че Добри е кръшнал на Вики с танцьорката от балет „ М Денс “ Златина, само че пък други бяха на мнение, че журналистката не му е останала длъжна и също му е изневерявала нееднократно.

След развода, Виктория Петрова съумя да забърше сътрудника си Петър Бакърджиев. Говори се, че спортният публицист толкоз вдлъбнат по варненката, че даже имал проект по какъв начин да я заведе до олтара за повторно. Той обаче бързо-бързо не помни за желанието си, когато пред очите му се появи някогашната миска Гергана Гунчева. Тогава Бакърджиев заряза Виктория и се ожени за Гери, която му роди правоприемник.

Въпреки че била с разрушено сърце, чаровната водеща не останала без ухажори. Още когато звездата й изгря на медийния хоризонт, тя ежедневно получавала цветя, картички и дарове, с което предизвиквала завистта на останалите дами в нюзрума на Би Ти Ви. „ Изпращаха ми доста цветя. Не знам дали са били от един и същи човек, само че един път ми донесоха хубав пролетен букет, а малко хора знаят какво в действителност одобрявам. Явно някой доста се беше постарал да ме впечатли “, споделя Петрова. Тя добавя, че постоянно получавала оферти за брак от свои почитатели, само че приема тяхното ухажване с усмивка.

Преди да открие за следващ път любовта с министъра на спорта в две от държавните управления на Бойко Борисов Красен Кралев, Вики имала краткотрайни връзки, които обаче предпочитала да не прави обществено притежание. „ Беше се зарекла, че към този момент ще пази персоналния си живот в загадка, само че по подигравка на ориста в този момент с Красен са една от най-обсъжданите двойки “, споделят близки на новинарката. Въпреки че се слави като една от най-красивите водещи, Петрова признава, че по никакъв начин не е суетна. Преди години даже отряза дългата си коса и я подари за благотворителна идея в поддръжка на онкоболните.

Преди 6 години звездата на Би Ти Ви и някогашният състезателен министър Красен Кралев оповестиха връзката си. Кралев и Петрова се срещнали по време на първата му телевизионна изява като министър на спорта в предаването „ Лице в лице “. Бившият лекоатлет от дълго време бил насочил вниманието си към красивата водеща и търсел мотив да се добере до нея. След първата им публична среща побързал да я предложения на кафе, само че тя нерешително отказала. Кралев обаче не се примирил с нейното решение и показал неотложност. Накрая Виктория склонила да се види с него, само че авансово порязала желанията му, като декларирала, че е доста заета и срещата им няма да продължи дълго. Всъщност се случило тъкмо противоположното. Двамата толкоз си паснали и по този начин се улисали в изчерпателен диалог, че не усетили по кое време са минали цели 4 часа. Още на идващия ден Петрова загатнала пред сътрудници от Би Ти Ви, че е срещнала забавен мъж и няма самообладание да се види още веднъж с него, само че запазила името му в загадка.

За първи път двамата се появиха дружно на театрално зрелище в родния им град Варна. Тогава Вики срещнала Кралев със фамилията си и всички останали очаровани от него, а малко по-късно обществено оповестиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и връзките им бяха безоблачни до преди няколко години, когато се понесоха първите клюки за раздялата им. Според осведомени Виктория била прекомерно ревностна и това довело до срив в връзките й с министъра. Освен това 43-годишната журналистка от дълго време мечтаела за деца, до момента в който нейният любим, който към този момент има огромна щерка, нямал желание занапред да дундурка бебе.

„ Когато Виктолия заприказва за наследници, се появиха първите кавги сред тях. Тогава взеха решение да се разделят, само че не съумяха дълго да устоят един без различен “, описват хора от обкръжението на водещата.

Петрова и Кралев не са се появявали дружно от много време и всички гадаят дали двамата са дружно и няма ли най-сетне красивата екранна половинка на Юксел Кадриев да излезе по майчинство и да се снабди с първа рожба. Според източник на „ Уикенд ”, новинарката продължава да живее на фамилни начала с някогашния министър на спорта, само че двамата са взели кардинално решение да не разясняват връзките си с медиите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР