Катерина Славкова – най малката внучка на червената принцеса Людмила

...
Катерина Славкова – най малката внучка на червената принцеса Людмила
Коментари Харесай

Щерката на Тодор Славков се превърна в шеметна красавица СНИМКИ

Катерина Славкова – най дребната внучка на алената принцеса Людмила Живкова и щерка на Тодор Славков, която след година ще бъде абитуриентка, се е трансформирала в шеметна хубавица.

17-годишната госпожица е отличничка в влиятелния Италиански колеж в Горна баня и макар че има визия на супермодел, не мечтае за кариера в модата. Като дете Катерина дефилираше по ревютата на своята вуйна Жени Живкова, само че от дълго време се отказала от концепцията да става манекенка или дизайнер. Плановете й са свързани с фармация, за която желае да учи в някой от елитните университети в Европа.

„ Със сигурност, откакто за правя приблизително обучение, ще | изучавам в чужбина и след това ще се върна в България, с цел да предам това, което знам и мога. Защо да не съм идната жена министър председател или президент? “, казва внучката на Людмила Живкова пред столично издание.

Засега се е насочила към университет в Холандия, само че имала и други варианти. „ Минаха ми тези стремежи с моделството. Не ми е безразлична модата, даже имам в главата си роклята за бала, с която желая да се видя, само че има време и за това. По-скоро специалността, с която желая да се занимавам, не е обвързвана с творчество. Спряла съм се на фармацията. Това ме вълнува и считам, че имам бъдеще в нея “, споделя Катерина.

Приликата сред нея и баба й Людмила с годините става все по-очевидна. Двете имат изключителни сходства във визията, а сравненията посред им девойката приемала като голям комплимент. „ Много са ми разказвали за баба ми Людмила,  за прародител ми Тодор Живков, както и за известната фамилия на другия ми дядо – Иван Славков. Искам да продължа по техните стъпки. Но първо би трябвало да завърша “, споделя през днешния ден Катерина.

Тя е огромната уязвимост на своя татко, който безусловно я е позлатил и угажда на всичките й стремежи. За последния й рожден ден, да вземем за пример, й подарил златен часовник „ Ролекс “ за над 20 хиляди лв..

Дъщерята на Тодор Славков постоянно прекарва време с татко си, въпреки той и майка й – вдовицата на починалия Бай Миле Силвия Панагонова, отдавна да са разграничени./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР